Yes - Songs from Tsongas (2004)
Genre Muziek
Film Release Datum 7-12-2004
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Filmkeuring unrated
Speelduur 150 min.
Medium DVD
Kleur Kleur
Acteurs
Yes
Medewerkers
Verhaal
"Songs From Tsongas" is de registratie van het optreden dat de band op 15 mei 2004 in het Paul E. Tsongas Arena van Lowell, Massachusetts gaf. In de één na meest legendarische bezetting brengen de heren op deze dvd een zeer omvangrijke schifting uit hun even grootse repertoire ten gehore.

De setlist is dan ook een aangename mengeling van oud en... euh minder oud. Naast de gebruikelijke (solo)improvisaties passeren in chronologische volgorde Every Little Thing van "Yes", Sweet Dreams van "Time And A Word", Yours Is No Disgrace, Starship Trooper, Your Move en I´ve Seen All Good People van "The Yes Album", Roundabout, South Side Of The Sky en Long Distance Runaround van "Fragile", And You And I van "Close To The Edge", Ritual van "Tales From Topographic Oceans", Going For The One, Turn Of The Century en Wonderous Stories van "Going For The One", Owner Of A Lonely Heart van "90125", Rhythm Of Love van "Big Generator", The Meeting van "Anderson, Bruford, Wakeman & Howe", Mind Drive van "Keys To Ascension 2" en Time Is Time van "Magnification" de revue.

"Songs From Tsongas" bevat maar liefst drie geluidssporen: een Dolby Digital 2.0 stereospoor, een Dolby Digital 5.1 surroundspoor en een DTS 5.1 surroundspoor.

In tegenstelling tot de meeste muziek-dvd's die vandaag de dag worden uitgebracht, bevat "Songs From Tsongas" vrijwel geen enkele bonus. Zeker bij een dubbel-dvd verwacht je natuurlijk ook een uitgebreide selectie aan interessant bonusmateriaal, maar een niet meer dan zeven minuten durende, werkelijk nietszeggend interview met vaste hoesontwerper Roger Dean, is helaas het enige wat op deze dvd te vinden is.
Persoonlijke Gegevens
Mijn Waardering 0
Index 5295
Verzamel Status In Verzameling
Aanschafdatum 3-3-2007
Koppelingen Amazon US
Editie gegevens
Release Datum 9-8-2005
Scherm Verhouding PAL 16:9
Ondertitels Geen
Geluidssporen Dolby Digital 5.1
Lagen Enkelzijdig, Enkellaags
Aantal 2
Opmerkingen